Presenta nova
Helios produkti

e-LAB programska hiša

Prostor programskih rešitev na področju zdravstva že nekaj let uspešno zapolnjuje programska hiša e-Lab. Podjetje e-Lab d.o.o. (www.elab.si) se ukvarja izključno z razvojem programov na področju zdravstva. Ustanovljeno je bilo 1999 leta in vključuje skupino strokovnjakov kateri razvijajo poseben program s poudarkom na vodenju očesne optike in slušnih aparatov ter medicinskih pripomočkov. e-Lab je eno najkvalitetnejših podjetij z bogatimi izkušnjami za razvoj programskih rešitev za vodenje optik in na temelju tega zavzema velik del na slovenskem, hrvaškem, bosanskem in srbskem trgu. Ob tem razvoju na tujih trgih se je porajala zahteva o lokalizaciji, tako sedaj programska rešitev vsebuje štiri jezikovne podpore.

Podjetje je razdeljeno na tri dele: razvoj, prodaja in podpora. Samo takšna organizacija omogoča enostavno razporejanje dela znotraj podjetja in zvesto sledenje vsem tehnološkim novostim v okviru programskih izivov. Programske rešitve podjetja e-Lab primarno uporabljajo tako optiki kot tudi proizvajalci stekel. Zato smo v e-Labu razvili programsko opremo tako, da povezuje optike in proizvajalce stekel v verigo sodelovanja, s čimer jim zagotavljamo racionalnejše in hitrejše poslovanje ter hiter odziv na spremembe trga. Hitre in točne informacije so glavnega pomena za obstanek podjetja, saj svojo sposobnost obstanka in razvoja lahko dosežejo le ob pomoči informacijske podpore.

Helios je danes najboljši poslovno zdravstveni informacijski sistem na posameznem segmentu in tukaj ne želimo obstati. Naše poslanstvo je zagotoviti visoko kvaliteten poslovno zdravstveni informacijski sistem. Naša želja je pomagati uporabnikom v doseganju rasti in realizacije zastavljenih ciljev. Želja je, da ob pomoči optiminizacije poslovnih procesov in avtomatizacije delovnih procesov povečamo tudi dobiček Vašega podjetja. Trudimo se ustvariti “veliko sliko” in ne samo trenutne rezultate. Preko 60% našega profita vlagamo v razvoj, kar jasno pove koliko nam pomeni inovativnost. Prav tako verjamemo v eko-ekonomijo katera se poleg dobička koncentrira tudi na ostale vplive podjetja na okolje. Upoštevamo ravnanje z naravnimi viri in vplivi na človeka zunaj in znotraj podjetja. Zaradi tega naša programska oprema ni osredotočena zgolj na finančni dobiček, ampak kot integralni informacijski sistem kateri spremlja tudi ostale pokazatelje.