Presenta nova
Helios EyeSight

Programski paket za vodenje očesne optike:

CELOVITA REŠITEV ZA ENOSTAVNO IN EFEKTIVNO VODENJE OČESNE OPTIKE

Helios EyeSight je modularen programski paket, ki je namenjen poslovanju tako majhnih optik z eno poslovalnico, kot tudi velikih optik z večimi poslovalnicami na oddaljenih lokacijah. Predstavlja dovršeno rešitev za enostavno in učinkovito vodenje očesne optike. Ključne prednosti so napredno upravljanje z naročili, enostavno izdelavo delovnih nalogov za dioptrijska očala in kontaktne leče, naročanje dioptrijskih stekel preko interneta, prevzeme, izdaje, veleprodajo, povezovanje z ZZZS, zdravniške preglede, blagajno in še veliko več.

Posebnost programskega paketa Helios EyeSight je medsebojno povezovanje optika in proizvajalca v učinkovito nabavno verigo. Helios EyeSight je popolnoma integriran z računovodskim programom DataLab Pantheon saj uporablja isto relacijsko zbirko podatkov in enake grafične elemente uporabniškega vmesnika. Za povezovanje z drugimi računovodskimi programi uporablja izmenjavo podatkov prek zapisov v zbirki podatkov. prograM se redno dopolnjuje pri čemer se popravki enkrat tedensko samodejno posodabljajo, na voljo pa so tudi na internetu.

Online podpora v programu Helios EyeSight je uporabniku prijazna, varna rešitev za podporo na daljavo. S pomočjo prijaznega uporabniškega vmesnika lahko nudimo podporo našim strankam že v nekaj minutah. Storitev je uporabnikom prijazna, saj za njeno delovanje niso potrebne nikakršne namestitve ali nastavitve. Vse kar stranka potrebuje, je le delujoča internetna povezava. Online podpora programu EyeSight pomaga zmanjševati stroške in porabljeni čas za tehnično podporo strankam in zaposlenim več sto podjetjem po Sloveniji in svetu. Namesto, da usmerjamo stranko preko telefona in se ji trudimo razložiti, na kateri gumb naj pritisne, raje s stranko vzpostavimo zaščiteno povezavo za podporo na daljavo. Zaradi izredno enostavnega in logičnega delovanja storitve online podpore programu Helios EyeSight, jo tudi računalniško manj vešč uporabnik zlahka osvoji. Z online podporo se tako enostavno izognemo visokim stroškom, ki nastanejo pri običajni tehnični podpori in zvišjemo zadovoljstvo naših strank. Z našo online podporo programu Helios privarčujte čas in denar in zvišujemo zadovoljstvo strank.

Helios EyeSight, ki je v celoti izdelan z razvojnim orodjem Delphi, omogoča več načinov postavitve, ki izhajajo iz specifičnih potreb posameznega optika. Helios EyeSight lahko deluje kot samostojen program z lastno zbirko podatkov na enem osebnem računalniku, pri čemer omogoča tudi modemsko povezovanje takih samostojnih sistemov. V drugem načinu sestavlja rešitev podatkovni strežnik s centralno zbriko podatkov (ki je lahko zmogljivejši osebni računalnik), oddaljeni odjemalci, na katerih je nameščen le program Helios EyeSight brez zbirke podatkov, pa so nanj oziroma na zbirko podatkov priključeni prek varne VPN-povezave. Enostavnejša mrežna rešitev uporablja prav tako centralno zbirko podatkov medtem, ko odjemalci do strežnika dostopajo prek orodja Windows Remote Desktop. V vseh primerih je povezovanje računalnikov izvedeno preko protokola TCP/IP.

Helios EyeSight je popolnoma integriran z računovodskim programom DataLab Pantheon saj uporablja isto relacijsko zbirko podatkov in enake grafične elemente uporabniškega vmesnika. Za povezovanje z drugimi računovodskimi programi uporablja izmenjavo podatkov prek zapisov v zbirki podatkov. V e-Labu program redno dopolnjujemo pri čemer se popravki enkrat tedensko samodejno posodabljajo, na voljo pa so tudi na internetu. Helios EyeSight je modularen programski paket, ki je namenjen poslovanju tako majhnih optik z eno poslovalnico, kot tudi velikih optik z večimi poslovalnicami na oddaljenih lokacijah.