Presenta nova
Pomoč na daljavo

Podpora produktom e-Lab.

Za čim boljšo podporo smo se organizirali tako, da se vsi telefonski klici avtomatsko beležijo, datum in ura klica, trajanje in opis težave. Za vsak klic se odpre kontakt – delovni nalog, ki ima status odprto. Seznam nerešenih klicev pregledamo pol ure pred zaključkom delavnika in stranko obvestimo o morebitnem zaključku podpore naslednji dan. Vsak jutro imamo pregled telefonskih klicov prejšnjega dne, kjer se pogovorimo o podpori prejšnjega dne. Intenzivno želimo podporo urediti na takšno raven, da bi bilo telefonskih klicev čim manj, zato smo operativno podporo s 1.4.2011 premestili na brezplačno operativno podporo – kratka podpora uporabniku. Podpora strank z vzdrževalno pogodbo tipa B poteka preko oddaljenega dostopa, s tem imajo hitrejši odzivni čas in tudi nimajo stroškov kilometrin.
Urnik podpore dela:

Pon.-pet.: 8:00-12:00 / 13:00-15:00
Čet: samo nujna podpora

Kontaktni podatki:

ePošta: podpora@elab.si
Tel: +386 1 542 11 99

e-Lab podpora
Ob četrtkih telefonska podpora ni na voljo – le nujni klici. Stranke, ki imajo poravnano vzdrževalno pogodbo imajo operativno podporo brezplačno. Operativna podpora se vrši glede na vrsti red naročila za podporo. V primeru zaračunljive storitve se storitev zaračuna na podlagi predhodnega dogovora.

Odprte postavke starejše od:

30 dni: stranka ima onemogočen dostop do novih verzij programskega paketa.
60 dni: stranka ima onemogočeno brezplačno operativno in plačljivo podporo.
90 dni: stranka ima zaprto povezavo do ZZZS ONLINE sistema, zaradi neporavnanih obveznosti do pravice uporabe naše programske opreme.